Z8 outlet

Z8 spreek je uit als ‘zacht’. Het is een stoer kledingmerk voor jongens en meisjes in de maten 56 t/m 128. Ook heeft het merk kleding voor de allerkleinsten in de maten 50 t/m 68, deze lijn heeft de naam: Z8 Newborn. Z8 kinderkleding is van hoge kwaliteit. De kleding zit tevens soepel en de kracht van het merk is het combineren van de kledingstukken. Twee keer per jaar brengt Z8 een nieuwe collectie op de markt. Aan het einde van elk seizoen komt de collectie van Z8 in onze outletshop. Het merk heeft een eigen stijl en elke collectie heeft nieuwe elementen toegevoegd.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

In de Z8 outlet collectie vind je o.a.: jassen, truien, broeken, vesten, jurkjes, rokjes, maar ook accessoires, zoals mutsen en sjaals. Deze kleding en accessoires zijn goedkoop verkrijgbaar in onze onlineshop. De baby- en kinderkleding van Z8 hebben steeds verschillende kleurthema’s. Deze items kunnen onderling weer goed gecombineerd worden. Het merk gebruikt vaak de stof lycra, hierdoor is de kleding soepel en rekbaar. Bovendien blijft het goed in model. Dit is voor baby’s heel comfortabel en gemakkelijk met aan- en uitkleden. Verder heeft het merk oog voor detail en een perfecte pasvorm.

De collectie van Z8 is snel uitverkocht, maar heb je nog een kledingstuk gevonden? Dan is online bestellen eenvoudig via onze outletshop.